Ik zou dan een vliegtuig vroeg nemen. Zodat je ook vroeg in de ochtend aankomt. De taxi nemen naar downtown, ik twijfel nog tussen een hotel of airbnb.

Maar omdat alles kan in je dromen, kies ik voor een hotel. Een luxe hotel. Eentje met een aparte kamer waar je kunt chillen, en een heel groot fijn bed. Met krakende lakens. Met heerlijke zachte kussens. Een groot tv. En, als het kan hoor, een mooi uitzicht op New York.

Ik denk 5 dagen ongeveer, misschien 7 dagen verblijf. Exclusief reistijd natuurlijk (trouwens, ik vlieg dan business class).

En in die 5 dagen ga ik heerlijk relaxen. Ik begin ‘s ochtends met yoga. Ik ga daarna heerlijk ontbijten, ergens, waar het gezond is. Dan terug naar hotel, opfrissen, even chillen misschien. En dat: naar buiten. Naar musea misschien. Sowieso eten. Ik ga langs eettentjes waar Anthony Boudain is geweest. Ik wil een crackpie proeven. Een ramen eten. Ik ga niet naar de meest toeristische plekjes, maar gewoon, die kleine geheime plekjes.

Tussendoor schrijf ik wat. Luister ik wat podcasts. Lees ik natuurlijk. Ik wandel, ik eet, ik drink, ik geniet. ‘s avonds ga ik, vanwege de jetlag natuurlijk, nog even sporten. Ik ga law&order bijkijken.

Alleen.
Helemaal alleen.
In mijn eentje.
In mijn up

Ik zal niet doen alsof ik totaal geen moeite heb om thuis te missen, want dat doe ik, vooral die eerste dag. Maar daarna neem ik het ervan. Ik kan het. Ik kom uitgerust terug. Een newborn mama.

Dromen mag.

Zine 1 “Liefde” (2019). Boek 1. “Ik ben er (ook) nog” (maart 2020). Ben trouwens ook nog eens moeder.

Get the Medium app

A button that says 'Download on the App Store', and if clicked it will lead you to the iOS App store
A button that says 'Get it on, Google Play', and if clicked it will lead you to the Google Play store