(Vannacht, toen ik weer niet kon slapen, toen ik me weer druk zat te maken om de wereld, om de aarde, waar we wonen, en al die oneerlijkheid en alle lelijkheid dat nu plaatsvindt, en weer die opmerking die ik las op social media “waarom moet zwarte piet nou weg, het is toch een kinderfeest?”, toen dacht ik: ik ga morgen beginnen met elke dag 3 mooie dingen van de dag te beschrijven. Net als Suus).

  • Dat LOML, die ik nauwelijks zie de afgelopen dagen/weken, omdat het nu weer zo’n drukke periode is met zijn werk, onverwacht vroeg thuis kwam, net op het moment dat ik 3 kinderen klaar zat te maken om naar zwemles te gaan. Ik merkte dat ik meteen ging ontspannen, mijn schouders gingen naar beneden, ik kon wat lachen, en ik realiseerde me ook weer hoe druk het soms is: ik alleen met 3 kids. Ik heb de rest van de dag heel vaak herhaald hoe fijn ik het vond dat hij weer wat vroeger thuis was.
  • mijn 3 ringen die ik weer terug heb, ik heb ze kleiner laten maken. Eigenlijk wou ik een nieuwe ring kopen, maar ik ben eigenlijk net zo blij met de ringen die ik al had en die ik nu ook vaker kan dragen want ze passen weer. Verder ben ik blij met de rose water toner van de Action (1,28 ipv de spray die ik eerst wou kopen van 30 euro). En ik zocht nog een nachtcreme, en toen vond ik een oude kadokaart van de Ici Paris in mijn portemonnee (die dingen doe ik altijd meteen in mijn portemonnee, maar op een gegeven moment vergeet ik ze gewoon). Mooie meevallertjes dit.
  • het nieuwe boek “Verzwegen” van Karin Slaughter. Wat is het weer ontzettend spannend, ik lees zo langzaam mogelijk en allerlei verhaallijnen van de vorige boeken komen terug, ik vind het geweldig.

Zine 1 “Liefde” (2019). Boek 1. “Ik ben er (ook) nog” (maart 2020). Ben trouwens ook nog eens moeder.

Get the Medium app

A button that says 'Download on the App Store', and if clicked it will lead you to the iOS App store
A button that says 'Get it on, Google Play', and if clicked it will lead you to the Google Play store