Dingen waar ik blij van word dag 2: velvet flaired pants

Wat: mijn 2 velvet flaired pants waar ik eigenlijk al een stukje hier over schreef. Ik heb een blauwe gekocht bij Loavies en een groene bij myjewellry, en eigenlijk zoek ik nog een roze, ja echt. Niet felroze, maar een beetje oud zacht roze, dus als iemand deze vindt LAAT HET ME WETEN please. Oh en een beetje donkerrode ook, vind ik ook mooi.
Want: oh om zoveel redenen. Ik kan deze broeken wel elke dag dragen. Ze zijn heerlijk zacht (want velvet) als ik met de kids op de bank lig willen ze ook de hele tijd mijn benen aaien (hou ik van), en de kleurtjes vind ik ook zo mooi. Vooral mijn blauwe is soms felblauw, maar soms een beetje licht, soms lijkt ie een beetje groenig, en soms een beetje paars. Oh, ben echt helemaal gek op de broek. En de broek zit ook nog eens HEERLIJK, echt als een piamabroek, ik bedoel, hello?? En je kunt de broek dus overal mee combineren, met een trui, een oversized trui, een blouse, een crop top (niet dat ik die zou dragen, maar het kan!), en in de zomer met een t-shirtje. En natuurlijk mijn dr martens eronder, waar ik ook fan van ben, en je zou er ook sneakers onder kunnen dragen, cause why not people. Helemaal fan ben ik. (Mijn man overigens nog steeds niet echt, of hoe hij het zegt, “ik weet het nog niet zo goed”. En we weten allemaal wat dat betekent).
Ook een blijmaker want: ik vind mezelf er leuk uitzien in de broek (kost me een beetje moeite om dit te zeggen want klinkt zo raar en opschepperig) en als je jezelf er leuk uit vindt zien, voel je je ook vol zelfvertrouwen. Win win dus.

(OMG??Ik bedoel trouwens niet zo’n broek, want deze zit een beetje losjes bij de bovenbenen).

Zine 1 “Liefde” (2019). Boek 1. “Ik ben er (ook) nog” (maart 2020). Ben trouwens ook nog eens moeder.

Get the Medium app

A button that says 'Download on the App Store', and if clicked it will lead you to the iOS App store
A button that says 'Get it on, Google Play', and if clicked it will lead you to the Google Play store