ik heb gekocht qua kleding: een linnen blouse en een linnen tuinbroek, echt heerlijk nu in de lente. Deze en deze jumpsuit van de Monki waar ik altijd, echt altijd, complimenten over krijg (overigens daarna altijd de opmerking “wel lastig in de wc he!”), een zwarte Levis jeans die echt heel veel goede dingen doet voor mijn billen *wink wink*

ik heb gekocht qua huidverzorging: ultrabland van Lush, om eerlijk te zijn ben ik hierdoor geinfluencerd (?) door Cynthia(.nl), maar het is echt zo’n fijn product. Mijn huid wordt er super schoon van en heel zacht door die verzorgende olien die allemaal in de ultrabland zitten. Ik vind het bijna zonde om daarna een creme op te doen.

ik nog steeds niet heb uitgelezen: het boek van Michelle Obama. Ik kom er gewoon maar niet doorheen. En dat komt niet door de schrijfstijl overigens, want schrijven ken ze wel die meid, maar het is een beetje saai denk ik. Ik heb het boek kado gekregen van mijn beste vriendin R, en zoals dat gaat bij beste vriendinnen geef ik het haar gewoon terug. Overigens ben ik weer begonnen met het herlezen van Karin Slaughter (mijn lieve lieve lievelings thriller schrijfster, echt de super super beste is zij), en als ik klaar ben blijft alleen Triptiek in de kast (beste boek van haar), en de rest gaat naar de tweedehandse boekenwinkel (want ben aan het mari kondo-en).

ik heb gedaan qua sport: kickboxen en dan in de vorm van een work out (zeg ik dit goed? Fitgirl snapt er niets van). Met mijn pt voorafgaan van onze training een half uurtje knallen. Ik vind het heerlijk.

Zine 1 “Liefde” (2019). Boek 1. “Ik ben er (ook) nog” (maart 2020). Ben trouwens ook nog eens moeder.

Get the Medium app

A button that says 'Download on the App Store', and if clicked it will lead you to the iOS App store
A button that says 'Get it on, Google Play', and if clicked it will lead you to the Google Play store