God, wat heb ik gelachen vandaag bij de koningsspelen. Mijn zusje hielp ook mee, er waren ouders tekort (zoals in de mail stond “we komen handjes tekort”). De kinderen hebben zo’n plezier en zijn tegelijk bloedserieus bezig om met een bal op een lepel naar de overkant te komen (vele foto’s van nr1 en nr2 met hun tong naar buiten). En terwijl de kinderen zo serieus zijn lachen de moeders heel wat af, grapjes tussendoor, rake opmerkingen over het ouderschap (de school: jullie mogen de kinderen ook nu al naar huis meenemen, de moeders: nee wij gaan naar huis even genieten van een leeg en stil huis).

Later naar de stad met mijn zusje, ons opgewarmd aan een koffie en een kurkuma latte #healthy.

Nieuwe steen gekocht, een mooie ruwe amethyst. Oh, ik ben dol op stenen.

De blik van mijn zusje als we hetzelfde denken, echt hylarisch. Ook al zie ik alleen de zijkant van haar gezicht, ik zie het aan haar mondhoeken, ik weet precies wat zij denkt, en ik kijk snel de andere kant op voordat ik mezelf verraad en het uitproest van het lachen.

Toch maar niet gesport vandaag.

Zoveel opgeruimd deze dagen. Er gaan 3 zakken speelgoed naar de kringloop (DRIE!), en 3 zakken kleding. Van alles verkocht op marktplaats, waaronder 2 kasten. Bouwmannetje gebeld en gesproken over het verbouwen van het atelier. Inspiratie gezocht op Pinterest voor de slaapkamers. Stappen gezet. Eindelijk.

Nr3 heeft een nieuwe blik, als hij iets stouts is aan het doen is. Oh, wat een uitdagende kop heeft die jongen.

Ik wil Alle Dieptes van Lot Bouwes kopen, maar ik mag van mezelf nog geen nieuw boek kopen voordat ik Michelle Obama uitheb.

The oa seizoen2 MOET je zien, tenminste, als je seizoen1 ook al gezien hebt.

Deze strip van Renske beeldt precies uit wat ik altijd voel bij woningrubrieken.

Ik ben erachter gekomen dat ik toch wel verwacht in een vriendschap dat er ook eens contact wordt opgenomen met mij. Dat niet alle initiatief dus van mij komt maar ook van een ander. Klinkt dat stom? Nee, eerlijk.

Het was koud vandaag. Ik heb zin in een warme douche.

Zine 1 “Liefde” (2019). Boek 1. “Ik ben er (ook) nog” (maart 2020). Ben trouwens ook nog eens moeder.

Get the Medium app

A button that says 'Download on the App Store', and if clicked it will lead you to the iOS App store
A button that says 'Get it on, Google Play', and if clicked it will lead you to the Google Play store